SINTERKLAAS rotterdam.NL

voor bedrijven EN particulieren


SINTERKLAAS heeft een drukke tijd achter de rug en is inmiddels al weer druk bezig om zijn verjaardag van dit jaar voor te bereiden. Hij heeft erg genoten van al de huis-bedrijfsbezoeken (straatbezoeken) bij geweldige kinderen (en ouders). Ook dit jaar zal hij weer terug zijn met zijn PIETEN. De SINT gaat kijken of hij nieuwe PIETEN kan aannemen met een aangepaste kleur of uiterlijk. Een goede werkgever moet natuurlijk met zijn tijd meegaan........en zeker de historie koesteren! 

Onze PIETEN kunnen in overleg ook afwijkend haar of hoofddeksel hebben. Stijlhaar of lang haar in het zwart is geen probleem. Hierdoor krijgt PIET al een heel ander uiterlijk en gaat met zijn/haar tijd mee. Neem contact met ons op en hoor wat mogelijk is. KVS gaat met zijn tijd mee, maar SINT en PIET moet natuurlijk wel blijven als HOLLANDSE traditie. Onze voorkeur gaat uit naar de klassieke Piet.

 

Aanvullende afspraken bij bezoek aan ons, of huis- en bedrijfsbezoeken kunt u vinden op SINTERKLAASrotterdam.nl

 

Alle MAIL en verlanglijstjes van vorig jaar heeft hij natuurlijk bewaard en zijn in het archief gestopt door AdminPiet. STOUTE PIET is nog steeds aan het snoepen van de kruidnoten die zijn overgebleven en wordt geholpen door een hulppiet met een vies gezicht!  Die heeft dus teveel gesnoept. Zij broeden waarschijnlijk op stoute dingen.......Er zijn zelfs PIETEN, die naar de kapper willen! Dat wachten wij maar even af. We houden ze in de gaten! WEBPIET zegt: excuses voor de overlast....... Natuurlijk gaat GOGEL PIET verder met oefenen. LEGO PIET? Dat weten wij nog niet.......KLUNGEL PIET blijft gewoon klungelen en HAAKPIET haakt er lustig op los.

Voor Nederland heeft de Sint en zijn Pieten contact gezocht met Kostuum Verhuur Schiebroek om ze ook dit jaar te helpen met het Nationale feest in December. Natuurlijk kunt u contact zoeken met KVS via kostuumverhuurschiebroek@gmail.com


 

KLEDINGVERHUUR

Al onze kostuums zijn van hoogwaardige kwaliteit! Ze voldoen aan de originaliteit passende kostuums. SintNicolaas is hier echt tevreden mee...
SINTERKLAASROTTERDAM verhuurt al de kostuums inclusief de benodigde accessoires. Ook kunnen wij u grime leveren van de merken Superstar, Grimas , Grimas cake make-up watervast en theatergrime. 
Bij aankoop van Grime leveren wij gratis afschmink crème op maat van het merk Grimas en een afschmink advies.
  

SINTERKLAAS bij u THUIS

 

SINTERKLAASrotterdam doet huisbezoeken met TWEE of DRIE Pieten op afspraak.

Wij bespreken eerst alles met u. Enkele dagen voor onze komst nemen wij altijd nog even contact met u op want Sint wil graag alles weten. 
Natuurlijk is een bezoek voor een grotere groep ook mogelijk. In dat geval adviseren wij wel een wat langer bezoek te boeken om geen kinderen teleur te stellen.  Vanzelfsprekend is alles altijd inclusief strooigoed van het merk Smikkelbeer en zijn de reiskosten inbegrepen. Indien u meer Pieten wilt is dit bespreekbaar. Wij kunnen uit overtuiging en respect voor het HISTORISCHE karakter van dit festijn alleen de enige echte Zwarte Pieten leveren.

 

PRIJSINDICATIE HUISBEZOEKEN en STRAATBEZOEKEN

Dit geeft u de mogelijkheid om de SINT en Piet(en) bij uw woning langs te laten kom. Hoe meer aansluitende huizen in de straat meedoen, des te goedkoper het wordt per gezin.

 

In de gemeente Rotterdam is het mogelijk om een extra subsidie voor bijvoorbeeld een straatfeest aan te vragen. Het bedrag kan oplopen tot 350 euro! Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met www.opzoomermee.nl

 

Bezoek de eigen site van sinterklaasrotterdam.nl  voor meer informatie U verlaat deze site.

SINTERKLAAS bij uw BEDRIJF

 

Voor BEDRIJVEN of VERENIGINGEN organiseren wij bezoeken op maat tot 7 Pieten.

Ook een bezoek van alleen Pieten (minimaal 3) is mogelijk.

Wij kunnen een extra voorprogramma bieden met medewerking van de KVS huisdrive-inn.

Ook een muziek en knutsel programma behoort tot de  mogelijkheden.  U dient deze programma's ruim vooraf te reserveren.  Prijzen voor bedrijven en verenigingen op aanvraag.

Wij hebben de beschikken over goed opgeleide Pieten met veel spelervaring en animatie kunsten. Sommige hebben zelfs stage gelopen bij bekende pretparken (o.a. in Parijs). 

 

PRIJSINDICATIE BEDRIJFSBEZOEKEN

Standaard bezoek van SintNicolaas met meerdere Pieten en eenvoudige animatie vanaf € 425,00 (ex BTW) Dit is exclusief BTW. Betaling geschied op basis van een factuur. Dit is inclusief standaard strooigoed en reiskosten (binnen de regio). Tijdsduur varieert tussen 1 á 1,5 uur. Overleg altijd mogelijk.

Voor Bedrijfsbezoeken raden we u aan om ruim van te voren te boeken om teleurstelling te voorkomen.

 

NIEUW in 2023:

Bezoek aan uw bedrijf of vereniging met onze speciale FRIET PIET en zijn FRIET wagen!

Prijs en bedragen op aanvraag ( afhankelijk van aantal personen ) Zie hiervoor sinterklaasrotterdam.nl

Meer info over THEMAFEESTKOSTUUMS of SINTERKLAAS en KERST kunt u opvragen via KOSTUUMVERHUURSCHIEBROEK@gmail.com